divendres, 21 de desembre del 2018

S'APROPEN LES FESTES DE NADAL

Aquesta setmana es treballa, es juga i es menja diferent a l'escola. Tot gira al voltant dels dos grans concerts que fan els nens i nenes amb el tema del cinema com a protagonista. Elles i ells estan nerviosos, canten pels passadissos i al pati, concients que son dies màgics ja que les families podran gaudir de les cançons que porten temps preparant. Una part important de l'espectacle es el vestuari, amb complements que ells mateixos han realitzat i... mireu que impactant es anar per l'escola i trobar-te amb grups de nens i nenes vestits del mateix color!

   

Una altra de les novetats d'aquests dies es la disposició a l'hora de dinar a les aules d'educació infantil, creant una gran taula de germanor per gaudir del àpat tots plegats :)

Per altra banda, dijous va tenir lloc l'especial actuació de la coral de mares i pares de l'escola, que a més de despertar l'emoció dels seus fills i filles, així com la de tot l'alumnat i de l'equip educatiu de l'escola; varen tenir el detall de baixar al menjador per oferir-nos un parell de cançons als monitors i monitores i al personal de cuina que en aquell moment estàvem treballant. Moltes gràcies!!

   

I per acabar l'any a l'escola i en consonància amb les festes que venen, avui divendres el José Luís ens ha preparat un menú ben nadalenc.

   
 La sopa fent xup-xup! MMmmmmmMMMmmm quina oloreta! alguns fins a 3 vegades han repetit!

 Pollastre amb prunes, panses, orellanes i pinyons

   
Pa ecològic per sucar a la salseta.

   
I de postre, turrons i polvorons!


Bon profit i bones festes!