dimarts, 19 de desembre del 2017

20 DE NOVEMBRE: DIA DELS DRETS DELS INFANTS

El passat 20 de novembre, dia internacional dels drets dels infants, varem compartir les activitats i experiències que durant la setmana anterior havia anat fent cada curs durant el temps de migdia.

P4: a través del joc de les fruites, varen treballar el dret de poder tenir amics, relacionar-se i poder compartir l'estona de joc. Així varen aprendre que junts ens ho passem millor i podem construir coses més boniques.

P5: a través d'un joc de confiança varen treballar la cooperació i la comprensió cap a la diversitat.

1r: a partir de plantació de llenties, varen reflexionar entorn el medi ambient i la necessitat de valorar i cuidar allò que ens envolta.

2n: a través del visionat d'un vídeo sobre la inclusió i l'atenció a la diversitat, varen reflexionar sobre el respecte, la singularitat i la importància de valorar les diferencies dels demés.

3r i 4t: Les nenes i els nens de cicle mitjà varen treballar conjuntament entorn els conceptes que comporten els drets dels infants i van realitzar uns murals en els que expressaven les seves idees i sensacions al respecte. A partir d'aquests murals varen realitzar una activitat per a compartir, amb els nens i nenes més petits, les conclusions a les que havien arribat.

5è i 6è: Els nens i nenes de cicle superior varen realitzar un debat conjunt entorn cada un dels drets i de les obligacions dels infants, que estableixen les bases de la dignitat, el respecte i la bona convivència.